Om mig

Vad tycker andra om min feedback?

Kristina Claesson är en av de författare som anlitat mig som skrivcoach. Om du vill veta mer om vad hon tycker om att samarbeta med mig kring sitt manus kan du kontakta henne via hennes hemsida:

https://kristinaclaesson.se/

Jag kan varmt rekommendera Ellinor Wikman. Hennes hjälp i slutskedet av min bok har varit ovärderlig. Hon är effektiv och klarsynt. Min upplevelse är att hennes synpunkter hjälpt mig vidare.


Ellinor Wikmans stöd har varit ovärderligt under hela min skrivprocess. Boken blev mycket bättre med hennes hjälp. Hon är duktig på att ge konstruktiv och givande feedback.


Det är en stor tillgång att få Ellinors hjälp i skrivprocessen. Att få hennes synpunkter på karaktärer och dramaturgi under skrivandets gång gör att berättelsen djupnar och poänger kristalliseras fram på sätt som är svårt att göra på egen hand.

Skrivcoach Ellinor Wikman

Jag arbetar som skrivcoach och författare. Efter tjugo år i skolans värld som lärare i svenska och som specialpedagog har jag valt att hjälpa andra författare att utvecklas sina manus. Det är ett otroligt givande arbete och jag ser så mycket fram emot att läsa och ge feedback på nästa manus.

Startskottet för min egen författarkarriär kom 2016 när jag gick en kurs i självbiografiskt skrivande. Min självbiografi gavs ut via Books on Demand (egenutgivning) 2020 och sedan dess har jag gett ut flera kortromaner via samma utgivningstjänst.

År 2022 kom mitt stora genombrott som författare, då mitt manus "Kanske vi möts igen" gavs ut som fysisk bok och ljudbok.

I dag har jag gett ut en feelgoodserie med fyra romaner.

Vill du komma vidare med ditt manus?

Jag arbetar som skrivcoach och hjälper d gärna att komma vidare i ditt skrivande. För att få en inblick i ditt skrivande läser jag till en början 6000 ord från inledningen av ditt manus och ger dig skriftlig feedback. Jag tittar på karaktärerna, den dramaturgiska kurvan och språket.

Kanske är det precis den feedback du behöver för att komma vidare. Det vore ju toppen! 

© 2021 Skrivcoach - Ellinor Wikman
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!